5 Eylül 2015 Cumartesi

TÜM İNSANLIĞA, VİCDANLARA, HANİF OLANLARA, UYGUR halkı İÇİN ÇAĞRIDIR

NE OLUSAN OL, KİM OLURSAN OL, NERDE NASIL, NE ŞEKİLDE OLURSAN OL,

HER ZAMAN VİCDANININ SESİNİ DİNLE, VE BU SESİN GÜCÜYLE KÜKRE, HAYKIR YETER! HANİFSİN, İBRAHİM MİLLETİNDENSİN BİLESİN...

İnsanın, insan onuruna yaraşır ekonomik sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılandığı güvenli bir ortamda özgür ve korkusuzca yaşaması en doğal hakkıdır.Bu haktan mahrum bırakıldığı her yerde Zalim ve Zulüm var demektir. Tüm insanlıkbulunduğu konum, sahip olduğu imkanlar nispetinde, diğer insanların bu haktan yoksunluğu ölçüsünde sorumludur, vebal altındadır.

Rabbilalemin, her insana, yaptığı, hayır ve fedakarlık boyutunda her alemde daha güzelini ihsan ederken, üzerine düşenleri yapmadığı veya zulme sessiz kaldığı ölçüde karşılığını her dünyada yaşayarak ödediği bir sistem kurmuştur.


Zulüm hoyratça yayılıp insanlık suçu işlenirken HANİF olmak, olabilmek adına tüm varlığımızla HANİF OLABİLMENİN gereğinin en hafifinden de olsa imza kampanyasına katılarak yapılma vaktidir.

Dünyada, yanı başımızda, yaşamımızda, zalim ve zulme karşı yapılması gerekenleri yapmaya ve daha fazla gücü olanlara duyurmak adına, en azından UYGURDA Kİ İNSANLAR İÇİN imza kampanyasına katılarak İNSANLIKTAN YANA SAFINI BELİRLEYENLERE, ZULMU TAŞLAYANLARA selam olsun.

Yine, aşağıdaki imza kampanyasına katılmakla kalmayıp, daha gür sesle haykırmak ve aleme duyurmak, masumlara acil yardım edebilmek amacıyladiğer insanlara bir şekilde ulaşmaya çalışanlara, zaman tünelinde, gruplarda paylaşan VİCDAN SAHİPLERİNE, HAKTAN YANA OLANLARA, HANİFLERE ayrıca, kucak dolusu teşekkür ederiz.

Muhabbetle

Çin devletinin Uygur halkına yaptığı zulüm için imza kampanyası

http://chn.ge/1pueMOk?share_id=zoCoWgSwqg 

Hiç yorum yok:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı